Hacklab Mikkeli

HAKEMUSLOMAKE

Yhdistyksen jäsenyyttä voit hakea täyttämällä hakemuslomakkeen. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset mahdollisimman ripeästi (yleensä korkeintaan yhden viikon viiveellä) ja lähettää uusille jäsenille kattavan tietopaketin.

Hallitus antaa mielellään lisätietoa jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä. Hallituksen tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta hallitus@hacklabmikkeli.fi.

JÄSENYYDEN EDUT

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi mahdollistat toiminnan jatkuvuuden taloudellisesti. Jäsenenä voit käyttää hacklabin tiloja ja välineitä. Jäsenenä pääset käyttämään myös yhdistyslain suomia oikeuksia.

Jäsenyys oikeuttaa sinut ryhtymään kuukausijäseneksi, mikä tarkoittaa 24/7-pääsyä – eli siis ympäri vuorokauden vaikka joka päivä – hacklabin tiloihin sekä oikeuden säilyttää omia projekteja hacklabin tiloissa. Kuukausijäsenyys on myös tärkein tulonlähteemme.

YHDITYKSEN JÄSENYYS 20€/VUOSI
  • Liittymällä yhdistyksen jäseneksi mahdollistat toiminnan jatkuvuuden taloudellisesti.
  • Jäsenenä voit käyttää hacklabin tiloja yleisten tilaisuuksien ja tapahtumien aikana.
  • Jäsenenä pääset käyttämään myös yhdistyslain suomia oikeuksia.
TILANKÄYTTÄJÄ 20€-40€/KK
  • Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa sinut ryhtymään tilankäyttäjäksi.
  • Suurin etu on 24/7-pääsy tiloihin. Käytännössä voit siis käyttää tiloja laitteineen ja välineineen ympäri vuorokauden vaikka joka päivä. Kuukausijäsenyyksien avulla pystymme hankkimaan lisää kuluvia materiaalia ja pientarvikkeita.
  • Saat myös oikeuden säilyttää omia projektejasi Hacklabin tiloissa, jolloin omia rakenteluprojekteja ei tarvitse kuljettaa kodin ja hacklabin välillä.
  • Kuukausijäsenyys on myös ehdottomasti tärkein tulonlähteemme. Alaikäisten jäsenten osalta tilankäyttöoikeudesta sovitaan erikseen huoltajan kanssa.