Kategoriat
Tapahtumat

Mittaustekniikan oppitunnit alkavat

Mittaustekniikan oppitunnit alkavat. Opimme käyttämään mm. oskilloskooppia, spektrianalysaattoria ja vektoripiirianalysaattoria. Ensimmäinen tunti on lauantaina 9.4. kello 10-13:30. Toinen tunti on sunnuntaina 17.4. kello 18-21. Myöhempien tuntien aikataulu julkaistaan myöhemmin. Hacklabin jäsenet saavat osallistua vapaasti. Oppimateriaali löytyy GitBookista Esitietovaatimuksia ei ole, mutta sähköopin perusasioiden osaaminen helpottaa osallistumista. Huomatkaa, että mittaamisen hallitseminen vähentää huomattavasti turhautumista myöhemmillä elektroniikan […]

Mittaustekniikan oppitunnit alkavat. Opimme käyttämään mm. oskilloskooppia, spektrianalysaattoria ja vektoripiirianalysaattoria.

Ensimmäinen tunti on lauantaina 9.4. kello 10-13:30.

Toinen tunti on sunnuntaina 17.4. kello 18-21.

Myöhempien tuntien aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Hacklabin jäsenet saavat osallistua vapaasti. Oppimateriaali löytyy GitBookista

Esitietovaatimuksia ei ole, mutta sähköopin perusasioiden osaaminen helpottaa osallistumista. Huomatkaa, että mittaamisen hallitseminen vähentää huomattavasti turhautumista myöhemmillä elektroniikan kursseilla (mm. digitaalitekniikka ja mikrokontrollerit).