Kategoriat
Tapahtumat

Jurassic Rock 2015

Hacklab Mikkelille tarjoutui mahdollisuus osallistua Jurassic Rock festareiden yhteydessä järjestettyyn Designer’s + Hacker’s Corner -markkinointitapahtumaan. Tapahtuman tarkoitus oli markkinoida syksyllä Mikkelissä järjestettävää Mikkeli art & design week tapahtumaa sekä paikallista käsityöläis- ja ”maker” osaamista. Hacklab Mikkelin osuus tapahtumassa oli esitellä 3D-tulostamista sekä yleisesti kertoa hacklab-toiminnasta. Kiinnostus 3D-tulostusta kohtaan oli suurta ja kojulla kävikin viikonlopun aikana […]

Hacklab Mikkelille tarjoutui mahdollisuus osallistua Jurassic Rock festareiden yhteydessä järjestettyyn Designer’s + Hacker’s Corner -markkinointitapahtumaan. Tapahtuman tarkoitus oli markkinoida syksyllä Mikkelissä järjestettävää Mikkeli art & design week tapahtumaa sekä paikallista käsityöläis- ja ”maker” osaamista.

Hacklab Mikkelin osuus tapahtumassa oli esitellä 3D-tulostamista sekä yleisesti kertoa hacklab-toiminnasta.

Kiinnostus 3D-tulostusta kohtaan oli suurta ja kojulla kävikin viikonlopun aikana reippaasti ihmettelijöitä. Myös hacklabin toiminnasta oltiin kovasti kiinnostuneita. Markkinoinnin tuloksista ei vielä ole raportoitavaa mutta toivotaan että joku eksyisi kojulta myös ”keskiviikko-hack”:iin.

Tapahtumaan osallistuminen oli ainakin allekirjoittaneen mielestä positiivinen kokemus ja tässä kohtaa pitääkin muistaa kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita mukavasta viikonlopusta. Mielestäni hacklabin kannattaa myös jatkossa osallistua vastaaviin tapahtumiin, jatkossa voitaisiin tuoda esille myös muuta kun 3D-tulostus teknologiaa.