Kategoriat
Tapahtumat

NASA Space Apps Challenge Data Bootcamp

NASA Space Apps Challengen Mikkelin tapahtuma käynnistyi tänään data bootcampilla eli illan mittaisella tutustumisella dataan, ohjelmointiin ja toki kaiken mahdollisen hackaamiseen. Space Apps Challenge on viikonlopun mittainen hackathon, jossa Hacklab Mikkeli toimii yhtenä järjestävänä tahona. Tapahtumaan ilmoittautuneita osallistujia oli perjantaina puolilta päivin 70, mikä on käytännössä myös tilan kapasiteetti. Loppuunmyyty siis tältä erää. Hacklabillamme on […]

NASA Space Apps Challengen Mikkelin tapahtuma käynnistyi tänään data bootcampilla eli illan mittaisella tutustumisella dataan, ohjelmointiin ja toki kaiken mahdollisen hackaamiseen.

Space Apps Challenge on viikonlopun mittainen hackathon, jossa Hacklab Mikkeli toimii yhtenä järjestävänä tahona. Tapahtumaan ilmoittautuneita osallistujia oli perjantaina puolilta päivin 70, mikä on käytännössä myös tilan kapasiteetti. Loppuunmyyty siis tältä erää.

Hacklabillamme on tapahtumassa oma paikallinen haaste: osallistujien haasteena on toteuttaa jokin NASA:n virallisista haasteista tavalla, joka on ”completely awesome” ja olla tapahtuman ”coolest hack.” Palkintona haasteen voittanut tiimi saa jotain yhtä hienoa…