Kategoriat
Tapahtumat

KulttuuriKannustin-palkinto Hacklab Mikkelille

Hacklab Mikkeli on saanut 1000 euron KulttuuriKannustin-palkinnon. KulttuuriKannustin on Mikkelin kaupungin kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunnan myöntämä palkinto, jonka tarkoituksena on edistää kaupungissa monipuolisia kulttuuriympäristöjä, pyrkiä luomaan uudenlaista otetta kulttuuriin ja taiteeseen sekä tarjota entistä monipuolisempia kulttuurimahdollisuuksia. Perusteluina todetaan hacklab-toiminnan mm. ”lisäävän yhteisöllisyyttä ja avointa toimintaa sekä pyrkivän yhdistämään kulttuurikentän ja eri alojen toimijoita.” Hacklab Mikkelin […]

Hacklab Mikkeli on saanut 1000 euron KulttuuriKannustin-palkinnon. KulttuuriKannustin on Mikkelin kaupungin kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunnan myöntämä palkinto, jonka tarkoituksena on edistää kaupungissa monipuolisia kulttuuriympäristöjä, pyrkiä luomaan uudenlaista otetta kulttuuriin ja taiteeseen sekä tarjota entistä monipuolisempia kulttuurimahdollisuuksia.

Perusteluina todetaan hacklab-toiminnan mm. ”lisäävän yhteisöllisyyttä ja avointa toimintaa sekä pyrkivän yhdistämään kulttuurikentän ja eri alojen toimijoita.” Hacklab Mikkelin saama palkinto on suuruudeltaan 1000 euroa.